Back to All Events

Remontoidun urheilukentän avajaiset sekä Kunniakierros-tapahtuma

Remontoidun urheilukentän avajaiset ja Jalasjärven Jalaksen Kunniakierros-tapahtuma järjestetään lauantaina 21.9.2019 Kiuaskalliolla.

Klo 14.30-15.00 Tapahtuman avaus ja remontoidun urheilukentän avajaiset
Apulaiskaupunginjohtaja Juha Luukko ja Jalasjärven Jalas ry:n puheenjohtaja Jarmo Alajoki
Avajaisissa kahvi/mehu- ja pullatarjoilu.
- Avajaisten lopuksi jaetaan palkinnot kesän seurakisoihin osallistuneille lapsille ja nuorille.

Klo 15-16 Kunniakierros
Tervetuloa mukaan kuntoilemaan Kunniakierros-tapahtumaan Jalasjärven Kiuaskallion urheilukentälle. Tapahtumassa kuntoillaan hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Samalla tapaat Jalaksen nuoria yleisurheilijoita, joihin kampanjalla kerätty tuki kohdistuu.
Alkulämmittelyn vetää Päivi Kasari.

Kaikki Kunniakierrokseen osallistuvat saavat tänä vuonna Jalas-tuubihuivin! Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan tavarapalkintoja. Kaikkien alle 18-vuotiaiden osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi 4 Kinon lippua.

Mikä on Kunniakierros-tapahtuma?

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa. Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai mobiilitallennuksen avulla. Tukisummasta lähetetään lasku sähköpostitse (tarvittaessa erikseen pyynnöstä lasku toimitetaan paperisena). Minimi tukisumma on 15 euroa.

Osallistumalla autat toteuttamaan liikunnallista toimintaa seuran lapsille ja nuorille.

Nähdään Kiuaskalliolla 21.9.2019 klo 14.30!