Back to All Events

Salibandyn D-poikien kotiturnaus

  • Monnari 22 Keskuspuistikko 61300 Finland (map)

Jalaksen D-ikäisten salibandypoikien kauden viimeinen turnaus pelataan Kurikan Monnarilla lauantaina 23.3.2019. Kyseessä on ylempi jatkosarjan turnaus, johon tiensä selvittävät pohjanmaan alueen alkusarjan 4 parasta joukkuetta. Jalaksen lisäksi turnauksessa pelaavat Kokkolan Nibacos, Seinäjoen Peliveljet sekä Isokyröläinen FBC Remix.

Alkusarjan pisteet ovat pohjalla ja tässä turnauksessa kaikki joukkueet pelaavat vastakkain. Tämän turnauksen jälkeen lohkon kaksi parasta joukkuetta jatkavat vielä ylialueelliseen lopputurnaukseen pohjois-suomen lohkon joukkueita vastaan.

Otteluohjelma:

11.00 Nibacos - Jalas

12.00 SPV - FBC Remix

14.00 FBC Remix - Nibacos

15.00 SPV - Jalas

17.00 Nibacos - SPV

18.00 Jalas - FBC Remix

Tervetuloa kannustamaan pelaajia hyviin suorituksiin!

Tulospalvelusivu

Sarjataulukko alkusarjan jälkeen

Sarjataulukko alkusarjan jälkeen