Menestystä Jalaksen junnuille EP:n murtsikka-cupissa

EP:n hiihto lanseerasi tänä talvena uuden kilpailumuodon, EP:n murtsikka-cupin. Kilpailu käsitti 4 erityyppistä matalan kynnyksen osakilpailua, joiden yhteenlaskettujen pisteiden mukaan jaettiin palkintoja.

Jalasjärvisistä hiihtäjistä cupin osakilpailuja kiersivät ahkerasti Juho Puumila, Eero Luhtanen, Jaakko Puumila sekä Emma Puumila, jotka saavuttivat hienoa menestystä seuraavasti:

N14: Emma Puumila 1.

M10: Juho Puumila 4.

M10: Eero Luhtanen 5.

M10: Jaakko Puumila 8.

Lisätiedot murtsikka-cupista: https://www.ephiihto.fi/?x1140677=1259705

Linkki tuloksiin: https://www.seinajoenhiihtoseura.fi/@Bin/362080/Pistetilanne_4_4.pdf

Jalaksen hiihtokoulu aloitettu - mukaan mahtuu!

Hiihtokoulun eli Hiihtiksen info-kerta pidettiin Rinnekahvilassa 27.11. Paikalle saapui mukava joukko lapsia perheineen, sekä muita vieraita tapaamaan Tiia-Maria Talvitietä. Tiia-Maria oli paikalla kertomassa kuulumisiaan ja esittelemässä uunituoretta seinäkalenteriaan. Kalenteria voi ostaa hiihtokoululaisilta (laita viestiä hiihto.jalas@gmail.com) tai Tiia-Marian perheeltä, huom. tässä hyvä lahjavinkki pukinkonttiin!

Ensimmäinen kerta Hiihtistä pidettiin vesisateen vuoksi 4.12. Kuplalla, mutta 11.12. päästäneen ladulle. Mukaan mahtuu vielä! Tervetuloa paikan päälle 11.12. ampumahiihtostadionin puolelle. Eskareiden ryhmä klo 17.30-18.30 ja kouluikäisten ryhmä klo 18.30-19.30. Kouluikäisten ryhmä jaetaan useampaan pienempään ryhmään, jolloin päästään harjoittelemaan kullekin sopivalla taitotasolla! Hiihtiksen hinta skipassin kera 35 €, tai oman vakuutuksen turvin 20 €. Vakuutus - joko oma tai skipassin vakuutus - on pakollinen kaikille osallistujille.

Lisätietoja voit kysellä jaoston sähköpostista (hiihto.jalas@gmail.com) tai Hiihtiksen facebook-ryhmästä. Tuoreimmat Hiihtiksen kuulumiset facebook-ryhmässä Jalas - Hiihtokoulu, liity mukaan!

Ilmoittautuminen hiihtoon ja ampumahiihtoon.

Jalasjärven Jalas ottaa käyttöön myClub.fi-palvelun jolla tulevaisuudessa tullaan tekemään seuran ja jaostojen tiedotus, laskutus, tapahtuma-ilmoittautumiset jne.

Kaikkien hiihto- ja ampumahiitojaoston jäsenten ja toimihenkilöiden tulisi nyt käydä kirjautumassa palveluun hetimmiten. Alla linkit kirjautumiseen. 

Alle 13 vuotiaiden täytyy saada lupa huoltajalta käyttääkseen palvelua. 

Seuratkaa linkin ohjeita ja täyttäkää kaikki kohdat huolella. 

Ne ketkä ovat jo liittyneet palveluun toisen jaoston kautta voivat seurata silti tämän linkin ohjeita käyttämällä samaa sähköpostisoitetta. Muistakaa valita oikea jäsentili kun ilmoittaudutte!Liitä itsesi sinua koskeviin ryhmiin ja määritä jäsentasosi jokaisessa ryhmässä.

Hiihto:

Aikuiset: https://jalas.myclub.fi/flow/events/1140834

Juniorit kilparyhmä: https://jalas.myclub.fi/flow/events/1140819

Juniorit hiihtokoulu: https://jalas.myclub.fi/flow/events/1140799

Ampumahiihto:

Aikuiset: https://jalas.myclub.fi/flow/events/1140797

Juniorit: https://jalas.myclub.fi/flow/events/1140796

 

 

Lisätietoja joukkueista ja ryhmistä voit kysyä Paula Viinamäki (0505970298) ja myClub.fi -palveluun liittyvissä asioissa ota yhteyttä Kimmo Ala-Keturi (0400-984892).

Uudet hiihtoasut tilattavissa

Jalaksen hiihto- ja ampumahiihtojaosto on päättänyt tilata harrastajien käyttöön uudet hiihtoasut yhteystyössä Nonamen kanssa. Uusia asuja voi sovittaa lokakuun ensimmäisellä viikolla ja sitovat tilaukset ilmoitetaan sovituksen yhteydessä.

Puvut sovitettavissa Kupla-hallilla maanantaina 1.10. klo 19.30-21.

Sovitettavissa on niin lämmittelypuku kuin kilpapukukin. Lämmittelypuvusta voi tilata erikseen myös vain takin.

Hinnat Jalaksen jäsenille:

Senttikoot / Aikuisteen koot

Lämmittelytakki: Elite Jacket plus unisex   92 € / 99 €
Lämmittelyhousut: Elite pants unisex  65 € / 70 €
Lämmittelyhousut: Elite pants täyspitkä vetoketju 67 € / 72 €
Kisapuku: XC Racing suit unisex    95 € / 105 €

Pukuun tulee myös sponsoreiden mainoksia. Muutamalle sponsorille on vielä tilaa!

Pukujen lisäksi tilaamme myös Nonamen pipoja Jalaksen logolla. Näitä voi tilata kuka tahansa erikseen. Pipon hinta 20 €.

Puvuista ja sponsoripaikoista voit olla yhteydessä Paula Viinamäkeen (puh. 050 597 0298).

Jalaksen hiihtokoululle lahjoitus LC Liisoilta

LC Liisat tukevat tänäkin vuonna jalasjärvisten nuorten harrastustoimintaa monipuolisesti. Tänään 12.2.2018 LC Liisat ovat lahjoittaneet merkittävän summan, ja yhtenä kohteena oli Jalaksen hiihtokoulu.

Tällä kaudella nelisenkymmentä 5-12-vuotiasta lasta osallistuu iloisen mielen Hiihtikseen joka tiistai. Hiihtokoulua on järjestetty tässä muodossa jo kolmatta talvea. Tätä ennen äidit pitivät kahtena vuotena hiihtokoulua halukkaille.

Lahjoitusta olivat vastaanottamassa hiihto- ja ampumahiihtojaoston jäsen sekä hiihtokoulun vastuuvetäjä Outi Simola sekä ohjaaja Lotta Viitala.

Jaosto kiittää Liisoja lahjoituksesta!