x.x.2018 LÄHITAPIOLA AVOIMET JUNNUHEITOT

HUOM!Kilpailu siirretään myöhempään ajankohtaan päällekkäisyyksien vuoksi. Uusi kisapäivä ilmoitetaan ERIKSEEN MAHDOLLISIMMAN PIAN!

Lähitapiola Etelä-Pohjanmaa.jpg

LähiTapiola avoimet junnuheitot Jalasjärven urheilukentällä x.x.2018 alkaen klo 17.00 (Kulmantie 5, 61600 Jalasjärvi)

SARJAT JA LAJIT

  • P15: kuula, kiekko, moukari, keihäs
  • T15: kuula, kiekko, moukari, keihäs
  • P13: kuula, kiekko, moukari, keihäs
  • T13: kuula, kiekko, moukari, keihäs
  • P11: kuula, kiekko, moukari, keihäs
  • T11: kuula, kiekko, moukari, keihäs
  • P9: kuula, kiekko, moukari, keihäs
  • T9: kuula, kiekko, moukari, keihäs

SUORITUKSET

  • Kilpailussa 4 lajikohtaista heittosuoritusta per kilpailija

AIKATAULU

  • Aikataulu lisätään ilmoittautumisajan päätyttyä

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

  • Tehtävä viimeistään torstaina x.x.2018  / kilpailukalenterin kautta TÄSTÄ
  • Kilpailuun osallistumalla hyväksyt kilpailun tulosten ja kuvien julkaisun
  • Maksut 1. laji 10€, 2. laji 8€, 3. laji 6€, 4. laji 4€
    • 1 laji yht. 10€
    • 2 lajia yht. 18€
    • 3 lajia yht. 24€
    • 4 lajia yht. 28€
  • Ilmoittautumismaksut maksettava torstaihin x.x.2018 mennessä tilille FI63 4108 0010 4262 63 Oma Sp Jalasjärvi. Maksaessasi lisää viestikenttään urheilijan sarja, kokonimi, lajimäärä (esim. P11, Heikki Heittäjä, 4)

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN

  • Tehtävä viimeistään sunnuntaina x.x.2018 
  • Jälki-ilmoittautumismaksu on 15,00 euroa per laji ja jälki-ilmoittautumiset maksetaan käteisellä kilpailupäivänä kilpailukansliaan 

 

OHJEITA KILPAILUPÄIVÄÄ VARTEN

  • Pukeutumistilat Kuplahallilla (Kulmantie 9, 61600 Jalasjärvi)
  • Ilmoittautuminen ensimmäisen lajin heittopaikalla 15 min ennen kilpailun alkua.
  • Välineiden punnitus välinevarastossa (takakaarteessa)
  • Lämmittelypaikka välinevaraston takana olevalla nurmella
  • Kioski portin sisäpuolella, tarjolla pientä suolaista ja makeaa kahvin kera
  • Vesipisteet kioskin seinässä sekä välinevaraston seinässä
  • WC Kuplahallilla sekä urheilukentän pihassa oleva valkoinen pieni rakennus
  • Moukaripaikka Kustaankentällä, Kuplahallin ohi ajettaessa parkkipaikan perällä

 

LISÄTIEDOT

  • Anssi Kuusisto, puh. 0407285730, jalas.yleisurheilu@gmail.com

 

TERVETULOA KIUASKALLIOLLE!

 

AIKUISURHEILIJOIDEN AVOINTEN HALLIKISOJEN TULOKSET 31.3.2018

>> kaikki tulokset aukeaa tästä ja koonti tästä<<

Tänä vuonna Jalasjärven hallikisoissa oli mukana mahtavat 59 kilpailijaa ympäri Suomen. Tiiviin päivän aikana kilpailtiin kuudessa eri lajissa, joissa tehtiin yhteensä 611 kilpailusuoritusta. 

Kiitos onnistuneista kilpailuista kaikille kilpailijoille, toimitsijoille ja talkoolaisille!

Alla olevalla lomakkeella voit antaa meille risuja ja/tai ruusuja.

Hyvää pääsiäisen jatkoa kaikille!

 

Jalakselle useampi PM-mitali Kuortaneen hallikisoista 25.3.2018

Jalaksen urheilijanuorukaiset kävivät omien hallikisojen päälle vielä Kuortaneella piirinmestaruuskilpailuissa ja melkoisen onnistunut reissu olikin.

kulta Sisu pm-hallit.jpg

Mukaan Kuortaneelta lähti kultainen, hopeinen ja pronssinen mitali sekä yksi 4.sija

Sisu Laitala pukkasi kuulaa omiin ennätyslukemiin ja lähes puolitoista metriä pitemmälle kuin aamun kisoissa. Sisu otti P11 sarjan PM-kultaa tuloksella 9,08. Mainittakoon vielä että Sisu voitti seuraavan reilulla metrille - Huh huh, melkoinen suoritus!

Samu Laitala pukkasi kuulaa sentilleen yhtä pitkälle kuin aamun kisoissa ja nappasi tuloksella varmasti P9 sarjan PM- pronssin tulos siis 5,41.

Eero Luhtanen hyppäsi pituutta Kuortaneella vaaksan verran pitemmälle kuin aamun kisoissa ja tulos liidättikin Eeron P9 sarjan **PM-hopealle. Eero juoksi myös 40m pikamatkan jääden niukasti mitalisijojen ulkopuolelle ajalla 7,21 (vain kolme sadasosaa 3. sijasta).

Todella paljon Onnea pojille PM- mitaleista!

** korjattu virheellinen tieto / Eeron PM-mitalin väri oli tietenkin hopeinen ei pronssinen! 

Kaikki PM-hallikisojen tulokset tästä

1.5.2018 WAPUN PLOTTO-KISA

Jalasjärven Jalaksen yleisurheilujaoston nuorisourheilutiimi organisoi tänä vuonna Vapun Plotto-kisan. Kisa on osa Lions Club Jalasjärven perinteistä Plotto-tapahtumaa ja kisa huipentuu vappupäivänä pidettävässä tapahtumassa. 

Plotto-kisa on parikilpailu, joka koostuu tänä vuonna kahdesta eri osiosta alkaen sunnuntaina 29.4. Kiuaskallion kuplahallilla ja jatkuen vappupäivänä 1.5. Nuorisotalo Wilholan ympäristössä. Pareista toisen on oltava alle 18-vuotias ja toisen yli 18-vuotias.

OSIO 1) YU-KILPAILUT KUPLAHALLISSA 29.4.2018 KLO 10.00-14.00

Ensimmäisen päivän tulokset tästä 

OSIO 2) SEIKKAILUJUOKSU 1.5.2018 ALKAEN KLO 12.30

Vappupäivän kisaan lähdetään sunnuntain lajien pisteiden perusteella eli ensimmäisenä lähtee se pari, jolla eniten pisteitä. Parit pukevat ylleen peliliivit, lähtöjärjestyksen mukaisesti parittomat pukevat punaiset ja parilliset pukevat siniset liivit. Yleisön tehtävänä on arvata kumman värinen pari voittaa koko kisan (tästä tarkemmin kohdassa arvonta yleisölle). Kilpailu juostaan pariviestinä, ensimmäisenä parista juoksee yli 18-vuotias aikuinen. Koko kilpailun voittaa se pari, jonka alle 18-vuotias pari on ensimmäisenä maalissa!

Tilanne sunnuntain 29.4 lajien jälkeen

Seikkailurata käydään kaikkien kanssa läpi ennen varsinaista kisaa klo 11.30–12.30 välillä, kunhan olet paikalla ajoissa. Suositeltavaa tulla ajoissa paikalle, niin tiedät mitä kilpailussa tulee tehdä.

KILPAILUN PARHAAT PALKITAAN

Kolme parasta paria palkitaan lahjakorteilla Urheilu- ja Koneliike Mauno Vilposelle. Lahjakortit: 1. pari 100€, 2. pari 50€, 3. pari 30€

ARVONTA YLEISÖLLE - TAPAHTUMASSA ARVOTAAN JOPO-POLKUPYÖRÄ!

Tervetuloa kannustamaan ja osallistumaan arvontaan. Osta arpojen myyjiltä oikean värinen 2€ arpa ja olet mukana LC Jalasjärven lahjoittaman Jopo- polkupyörän arvonnassa. Arvaa voittaako Plotto-kisan punainen vai sininen pari. Kirjoita nimesi ja puhelinnumerosi arpalipun taakse ja anna lipuke myyjälle. Arpoja myydään keskustassa koko aamupäivä. Arpatuotto menee lyhentämättömänä Jalaksen yleisurheilun nuorisotoiminnan kehittämiseen.

Parien värit yllä kuvassa ja värit ovat määräytyvät sunnuntain lajien tilanteen jälkeen (parittomat 1,3 jne punaisia ja parilliset 2,4 jne sinisiä).  Arpalippujen myyjäksi voi ilmoittautua vielä maanantaina 30.4 (lisätiedot tästä). Eniten arpalippuja myynyt nuori alle 18-vuotias palkitaan 50 euron lahjakortilla Vilposelle. Vain etukäteen ilmoittautuneet ovat mukana myyntikilpailussa.

Tervetuloa!

Tapahtumavastaava Lion Club Jalasjärvi

Tapahtumavastaava Lion Club Jalasjärvi

Kurikka vahvasti mukana tukemassa&nbsp;

Kurikka vahvasti mukana tukemassa 

Urheilu- ja Koneliike Mauno Vilponen vahvasti mukana tukemassa

Urheilu- ja Koneliike Mauno Vilponen vahvasti mukana tukemassa

Kevään yleisurheilukoulun päätöspäivää vietettiin torstaina 22.3

yu koulu kevät 2018 loppu.jpg

Tänään pidettiin tämän kevään viimeinen varsinainen yleisurheilukoulu. Päätöspäivää vietettiin liikunnan parissa ja toki hieman myös herkuteltiin. Tämä viikko huipentuu vielä kisaamaan ilmoittautuneiden urheilijoiden osalta tulevana sunnuntaina pidettäviin Lähitapiola hallikisoihin, joten tervetuloa seuraamaan meidän nuoria lupauksia kuplahallille sunnuntaina 25.3 alkaen klo 10.

Jaoston nuorisourheilutiimin puolesta kiitos yleisurheilukoulun mahtaville ohjaajille Emmalle ja Lotalle sekä tietenkin aktiivisille ja reippaille koululaisille, joita olikin reilu parikymmentä mukana tämän kevään yleisurheilukoulussa.

Yleisurheilukoulut jatkuvat kesällä, joten pieni tauko ja taas jatketaan.

Mukana olleilta toivomme palautteita, että osaamme kehittää toimintaamme. Voit laittaa ruusuja tai risuja alla olevalla lomakkeella tai suoraan osoitteeseen jalas.yleisurheilu@gmail.com

Jalasjärven Jalas on valittu yhdeksi Nestlé for Healthier Kids – ohjelman toteuttajaseuraksi syyslukukaudelle 2018!

Nestlé for Healthier Kids on Nestlén ja Suomen Urheiluliiton yhteistyöohjelma. Kansainvälinen ohjelma toimii erilaisin toimintamuodoin lähes 80 maassa. Suomessa ohjelmaa on toteutettu SUL:n organisoimana vuodesta 2014 alkaen vuosittain 20 paikkakunnalla. Ohjelman tavoitteena on lisätä alakoululaisten iltapäiväliikuntaa ja tietoutta terveellisestä ravinnosta.

Ohjelmalla on kaksi toimintamuotoa, Yleisurheileva Iltapäiväkerho ja Aktiivisuushaaste koko alakoululle. Lisäksi kerhojen sisällä toteutetaan lasten liikunta- ja ravitsemuskartoitus.

Koulun jälkeen organisoitavan Yleisurheileva iltapäiväkerho haastaa lapset mukaan hyppäämisen, heittämisen ja juoksemisen monipuoliseen maailmaan. Jalaksen yleisurheilujaoston ohjaajat toteuttavat kerhon koulun tiloja hyödyntämällä. UKK-instituutin Terve Koululainen -hankkeen oppien mukaisesti lapset saavat kerhossa myös asiantuntevaa tietoa ravinnosta.

Aktiivisuushaasteessa oppilaat mittelevät siitä, kuka on aktiivisin luokka. Luokat yrittävät suorittaa ennalta määriteltyjä terveyshaasteita keräten haastepisteitä kahden viikon ajan. Haastejakson päätteeksi arvotaan mukana olleiden luokkien kesken kolme yleisurheilun välinesettiä ja opettajillekin on tiedossa aktiivisuudestaan yllätys.

Asiasta lisää lähempänä syksyä!

Jalaksen vuoden 2018 Kunniakierroskeräys käynnistyy

Jalaksen tämän vuoden Kunniakierroskeräys käynnistyy näinä päivinä. Osallistumalla keräykseen autat meitä toteuttamaan liikunnallista toimintaa seuran lapsille ja nuorille. Itse tapahtuma järjestetään 9.6.2018 klo 15.00 Kiuaskallion urheilukentällä. Tapahtumassa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Tapahtumassa tapaat myös Jalaksen nuoria yleisurheilijoita, joihin kampanjalla kerätty tuki kohdistuu.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa. Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan loppukevään ja alkukesän aikana. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai mobiilitallennuksen avulla. Tukisummasta lähetetään lasku sähköpostitse (tarvittaessa erikseen pyynnöstä lasku toimitetaan paperisena). Minini tukisumma on 15 euroa.

Nähdään Kiuaskalliolla 9.6.2018 klo 15!

Tapahtumaan tietoihin tästä

Tapahtumaan tietoihin tästä

Jalakselle 5 mitalia SAUL:n yleisurheilun SM- hallikisoista 16.2.–18.2.2018

Jussi Mv 2017.JPG

Jalasjärven Jalaksen aikuisurheilijat saavuttivat menestystä Tampereen Pirkkahallissa 16.2.–18.2.2018 pidetyissä Suomen Aikuisurheiluliiton SM- hallikilpailuissa. Mukana kilpailemassa oli kuusi Jalaksen urheilijaa ja saavutuksena viisi mitalia, joista kolme kultaista.

Jussi Tukeva voitti kaksi kultamitalia M30-sarjassa. Kuulantyönnöstä kultamitali tuli tuloksella 15,41. Jännittävän ja tiukan kilpailun voittava työntö tuli lopulta viimeisellä kierroksella. Lisäksi Jussi otti painonheitosta kultaa tasaisen sarjan myötä tuloksella 13,16.

Marika Peltoniemi voitti kultamitalin N30-sarjassa 3000m kävelystä ajalla 17.39,81.

Susanna Lahti-Luopa saavutti hopeamitalin N45-sarjassa 60m aitajuoksussa ajalla 10,47, jonka lisäksi Susanna juoksi 60m sileällä 7. sijalle ajalla 9,13.

Reijo Viianen otti pronssimitalin M70-sarjassa 3000m kävelyssä ajalla 21.24,38.

Harri Koskiniemi sijoittui M60 kuulassa sijalle 7. tuloksella 11,78 ja Rauno Kujala M60 kuulassa sijalle 9. tuloksella 10,16.

 

Erittäin paljon Onnea jokaiselle menestyksestä!

Kilpailun tuloksiin pääset tästä.     

15.9.2018 AIKUISURHEILIJOIDEN AVOIMET HEITTO 5- OTTELUT 

AIKUISURHEILIJOIDEN AVOIMET HEITTO 5- OTTELUT (LA) 15.9.2018 KLO 10.00-18.00
Kiuaskallion Urheilukenttä (Kulmantie 5, 61600 Jalasjärvi)

Kilpailukalenteri.fi

Sarjat N/M yleinen ja N/M 30v alkaen viiden vuoden välein
Lajit kuula, kiekko, keihäs, moukari, paino

Ilmoittautumiset 10.9.2018 mennessä

Ilmoittautumismaksu 12,00 euroa per ottelija. Ilmoittautumismaksu on maksettava 10.9.2018 mennessä tilille FI22 5077 0220 0028 25. Myöhemmin maksettuna maksu on 15,00 euroa ja maksetaan käteisellä kilpailupäivänä kilpailukansliaan.

Kilpailuun osallistumalla hyväksyt kilpailun tulosten ja kuvien julkaisun.

Kilpailun lopullinen aikataulu alla:

Lisätiedot Rauno Kujala puh. 0400260572. 

31.3.2018 AIKUISURHEILIJOIDEN AVOIMET HALLIKISAT

AIKUISURHEILIJOIDEN AVOIMET HALLIKISAT (LA) 31.3.2018 KLO 10.00-18.00
Kuplahalli (Kulmantie 9, 61600 Jalasjärvi)

>>TULOKSIIN<<

Sarjat M/N 30 alkaen, viiden vuoden välein
Lajit seiväs, 40 m, korkeus, pituus, kuula (kumikuula), paino (painonheitto ulkona)

Ilmoittautumismaksu 12,00 euroa ensimmäisestä lajista ja 8,00 euroa jokaisesta lisälajista per kilpailija. Ilmoittautumismaksut maksettava 26.3.2018 mennessä tilille FI22 5077 0220 0028 25
26.3.2018 jälkeen maksu 15,00 euroa per laji ja maksetaan käteisellä kilpailupäivänä kilpailukansliaan.

Aikataulu / ryhmäjako:

  • 10.00 seiväs M/N
  • 12.00 40 m M/N
  • 12.00 kuula N ja M70+
  • 12.00 paino M30-M65 (Huom: ulkona!)
  • 12.30 korkeus M/N
  • 13.00 pituus M/N
  • 13.00 kuula M30-M65
  • 13.00 paino N ja M70+ (Huom: ulkona!)

 

Tervetuloa Jalasjärven Kuplahallille (Kulmantie 9, 61600 Jalasjärvi)

Mikäli herää kysymyksiä, voit laittaa viestiä alla olevalla lomakkeella tai soita kilpailuvastaavalle Rauno Kujala puh. 0400260572

 

 

Tulokset päivitetään kilpailun jälkeen tulospalvelusivulle

25.3.2018 LÄHITAPIOLA HALLIKISAT JUNNUILLE

LähiTapiola hallikisat Jalasjärven Jalaksen jäsenille sunnuntaina 25.3.2018
Kuplahalli (Kulmantie 9, 61600 Jalasjärvi)

Aikataulu.PNG

Sarjat

  • T/P 9 - 15v (klo 10-12)
  • T/P 5 - 7v (klo 12-14)

Lajit

  • 40m (T/P 5, 7, 9, 11, 13, 15)
  • Pituus (T/P 5, 7, 9, 11, 13, 15)
  • Kumikuula (T/P 9, 11, 13, 15)
  • Korkeus (T/P 9, 11, 13, 15)

Aikataulu

  • Halliin pääsee sisälle  aamulla klo 09.00
  • 9-15v lämmittelyaika klo 09.30-10.00
  • Suoritukset 9-15v klo 10.00-11.30 välillä ja 5-7v klo 12.00-13.00 välillä.

Kilpailujen osallistumismaksu 2€ per urheilija maksetaan käteisellä kilpailukansliaan. YU- jaoston kevään 2018 harjoitustoimintaan osallistuvilta ei peritä maksua.

Ilmoittautumisaika on umpeutunut. Sunnuntaina nähdään!  

Lions Club Jalasjärvi Liisat ry teki lahjoituksen Jalasjärven yleisurheilulle 12.2.2018

LC Jalasjärvi / Liisat tekevät varainhankintaa hyviin tarkoituksiin erilaisin tempauksin. Yksi varainhankinnan muoto on Lucia-keräys, jossa tänä vuonna ehdokkaina ja äänestysvaroja keräämässä oli myös yleisurheilun harrastajia.

LC Jalasjärvi / Liisat lahjoittivat 12.2.2018 kaiken kaikkiaan 3.400 euroa Jalasjärven urheilu- ja kulttuuritoimintaan. Tästä summasta myös yleisurheilu sai merkittävän osuuden. Lahjoitusta olivat vastaanottamassa Ilona Haapolahti ja Emilia Kuusisto sekä nuorisourheilutiimin puheenjohtaja Anssi Kuusisto.

Lahjoitusten vastaanottajat yhteiskuvassa LC Jalasjärvi / Liisat Lucia-vastaava Kirsti Ventelän kanssa.

Jalaksen yleisurheilujaoston nuorisourheilutiimi kiittää saamastaan lahjoituksesta. Lahjoitus tullaan käyttämään ehdokkaina olleiden tyttöjen toiveiden mukaisesti korkeushypyn ja heittolajien kehittämiseen.

Hyvä Teko. Iso Ilo.

Lue lisää LC Jalasjärven Liisojen toiminnasta tästä

Koonti Jalaksen nuorten yleisurheilijoiden vuoden 2018 maksuista

YLEISTÄ

Tähän ohjeeseen on koottuna nuoren yleisurheilijan kauden 2018 maksuja. Ohjeistuksen on tarkoitus selkeyttää maksuihin liittyviä asioita. Ohje ei välttämättä ole kaiken kattava ja muutoksia voidaan joutua kesken kauden tekemään.

 

1. SEURAN MAKSUT

1.1. JÄSENMAKSU

Jalaksen ohjatussa toiminnassa mukana olevien henkilöiden tulee suorittaa kalenterivuosittain Jalasjärven Jalas ry:n jäsenmaksu. Tämä koskettaa siis kaikkien jaostojen alla tapahtuvaa toimintaa ja yksi maksu kattaa kaikki jaostot.

5€ alle 16-vuotiaat

10€ yli 16-vuotiaat

30€ perhejäsenmaksu

Ohjeet jäsenmaksun maksamiseen tästä


2. YU-JAOSTON TOIMINTAAN LIITTYVÄT MAKSUT

2.1. YU-KERHOT 5-7v (2011-2013)

Sisältää

8 ohjattua harjoitusta kesäkaudella

Seurakisojen osallistumismaksun

Tapaturmavakuutuksen

Hinnat

30€ kesä (touko-elokuu)

Lisätiedot tästä

 

2.2. YU-KOULUT 8-10v (2008-2010)

Sisältää

8 ohjattua harjoitusta per kausi

Hallikisat ja seurakisojen osallistumismaksun

Tapaturmavakuutuksen

 Hinnat

25€ kevät (tammi-huhtikuu)

30€ kesä (touko-elokuu)

25€ syksy (syys-joulukuu)

 Lisätiedot tästä

 

2.3. YU-HARKAT 11-17v (2001-2007)

Sisältää

Ohjattuja harjoituksia 40-50 kertaa per kausi

Hallikisat ja seurakisojen osallistumismaksun

Tapaturmavakuutuksen alle 16-vuotiaalle

Hinnat

25€ kevät (tammi-huhtikuu)

30€ kesä (touko-elokuu)

25€ syksy (syys-joulukuu)

 Lisätiedot tästä

 

2.4. HALLIKISAT

Järjestetään seuran omat kisat Kuplalla keväällä 

Seuran puolesta tapaturmavakuutus alle 16-vuotiaalle

Hinnat

YU- jaoston kevään harjoitustoimintaan (koulut, harkat) osallistuvilta ei peritä maksua

2€ muilta seuran jäseniltä 

Lisätiedot tästä

 

2.5. SEURAKISAT

Järjestetään 9 kilpailuiltaa

Seuran puolesta tapaturmavakuutus alle 16-vuotiaalle

Hinnat

YU- jaoston harjoitustoimintaan (kerhot, koulut, harkat) osallistuvilta ei peritä maksua

10€ muilta seuran jäseniltä koko kesä 

5€ per ilta seuran ulkopuolisilta kilpailijoilta

Lisätiedot tästä

 

2.6. PÄIVÄLEIRIT KUORTANEELLA

Sisältää

Ohjatut harjoitukset ja hallimaksut

Lounaan ja mahdollisen luennon

Yhteiskyydit (valmentajien kyydit)

Hinnat

30€ / Leiri per urheilija 

Mukaan mahtuu max 20 (harkkaryhmäläiset etusijalla)

Lisätiedot tulossa (seuraa uutisia)


3. KILPAILUTOIMINTAAN LIITTYVÄT MAKSUT

3.1. YLEISURHEILUN KILPAILULISENSSI

Sisältää

Sporttiturvan (Alle 14-vuotiaille)

Kilpailukalenteri-ilmoittautumisen ja kilpailuluvan SUL:n alaisissa kilpailuissa

Spurtti News -lehti 8 - 13 vuotiaille (1 kpl/perhe)

 Ohjeet lisenssien ostoon ja muut tiedot SUL:n sivuilta.

3.2. KILPAILUJEN OSALLISTUMISMAKSUT

Jaosto maksaa Sisukilpailujen osallistumismaksut joukkueeseen valittujen urheilijoiden osalta. Seuracupin osakilpailut ovat ilmaiset osallistujille. Kilpailujen päivämäärät löydät www.kilpailukalenteri.fi.

Sisumaantie
Sisumaastot
Seuracup 1. osakilpailu
Sisuottelut
Sisuhuipentumat
Seuracup 2. osakilpailu
Sisuviestit
Supersisuottelut

Jaosto tukee EPU:n juoksukoulun osakilpailuihin osallistumista maksaen 50% osallistumismaksuista. Osallistumismaksu maksetaan ensin urheilijan toimesta kokonaisuudessa, jonka jälkeen haetaan tukimaksua (kuittia vastaan) nuorisourheilutiimin rahastonhoitajalta.

Muiden kilpailujen osallistumismaksut urheilija maksaa itse.


4. LEIRITYKSET

4.1. SISULEIRITYS (SISUPÄIVÄT)

10-14 vuotiaille urheilijoille

Paikkaa haetaan yleisurheilurekisterin kautta itse

Lisätiedot tästä

4.2. PIIRINLEIRITYS

13-17 vuotiaille urheilijoille

Paikkaa haetaan yleisurheilurekisterin kautta itse kriteerit huomioiden

Lisätiedot tästä

4.3. ALUELEIRITYS

14-18 vuotiaille urheilijoille

Urheilijat kutsutaan valtakunnallisten kriteerien perusteella

Lisätiedot tästä

Jaosto tukee yllämainittuihin leirityksiin valittuja urheilijoita vähintään 20€ per leiri. Lue tarkemmat ohjeet tästä

Lisenssit 2018

Jaosto on lupautunut hankkimaan tänä vuonna lisenssit vuonna 2000-2010 syntyneille jaoston järjestämässä harjoitustoiminnassa mukana oleville nuorille, jotka ilmoittavat osallistuvansa tulevalla kaudella kilpailutoimintaan, sekä lupautuvat edustamaan seuraa pyynnöstä mm. Sisumestaruuskilpailuissa, Seuracupin osakilpailuissa ja tarpeen mukaan muissa mahdollisissa  edustuskilpailuissa.

Ilmoittakaa jalas.yleisurheilu@gmail.com osoitteeseen lisenssin tarvitsevan

  • urheilijan koko nimi
  • syntymäaika
  • kotiosoite
  • huoltajan yhteystiedot (nimi + puhelinnumero)

Lisenssin saa toki ostaa myös itse ilman velvoitteita, tässä suora linkki: https://www.yleisurheilurekisteri.fi/Default.aspx?tabid=2869

Lisenssiin sisältyy
- Ifin tapaturmavakuutus (v. 1999 ja myöhemmin syntyneet)
- Kilpailukalenteri-ilmoittautuminen
- Spurtti News -lehti 8 - 13 vuotiaille (1 kpl/perhe, 2005 - 2010 välisenä aikana syntyneet).
- Kilpailupa SUL:n alaisissa kilpailuissa.

Lisenssien hinnat 1.10.2017 alkaen ovat
- 2004 tai aiemmin syntyneet 30 euroa (14-vuotiaat ja yli)
- 2005– 2010 syntyneet 20 euroa (8–13-vuotiaat)
- 2011 ja myöhemmin syntyeet 10 euroa (7-vuotiaat ja alle)

Nuorten yli 10-vuotiaiden kevään harjoitukset käynnistyneet

Vajaa viikko harjoituksia takana ja porukkaa on mukavasti mukana. Vielä mahtuu toki muutama innokas mukaankin. Harjoitusten sisältö vaihtuu päivittäin ja viikoittain sekä myös harjoitusten vetäjät vaihtuvat. Harjoitukset sisältävät aina jonkin verran eri lajitekniikoita, vaikka kevätkaudella painopiste onkin pohjien luomisessa. Valmennuksessa on mukana yhteensä kymmenkunta eri ohjaajaa, joten harjoitukset tulevat varmasti olemaan monipuolisia.

Nuoret harjoittelevat kuplalla tiistaisin klo: 18.30 - 20.00 pääosin voimaa ja räjähtävää nopeutta / perjantaisin klo: 16.00 - 17.30 sisältönä on monipuolista nopeutta ja kimmoisuutta / sunnuntaisin klo: 10.00 - 11.30 harjoitellaan kestävyyttä, notkeutta ja kehonhallintaa.

Tutustu tarkemmin ja hyppää mukaan https://jalasjarvenjalas.fi/yleisurheilu/harjoitukset/

Pääseuran kauden 2017 päätöstilaisuudessa palkitut yleisurheilijat ja muut ansioituneet

Jalasjärven Jalas ry:n päätöstilaisuudessa 7.1.2018 palkittiin useita yleisurheilijoita sekä jaoston toiminnassa mukana olevia ansioituneita henkilöitä sekä yleisurheilun nuorisotoimintaakin vahvasti tukeva Sponsori.

Kuvassa nuorisourheilutiimin palkitut: yksilövalmentaja Päivi ja seura-aktiivi Anssi sekä piirinmestareina palkitut Vikki, Samuli, Veikka, Lotta, Waltteri, Eero, Arttu (Sisu puuttuu kuvasta)

Ansioista palkittiin

  • Yksilövalmentajana Päivi Huhtakallio   
  • Seura-aktiivina  Anssi Kuusisto

Lajien parhaina palkittiin

  • Yleisurheilu Jarkko Kinnunen
  • Aikuisurheilu Jussi Tukeva
  • Piirinmestarit Sisu Laitala, Vikki Ylihärsilä, Veikka Ylihärsilä, Waltteri Lehto, Lotta Hulkko, Arttu Viinamäki, Eero Lehto, Samuli Rajamäki
  • Suomen Mestarit Marika Peltoniemi (Aikuisurheilu), Jussi Tukeva (Aikuisurheilu), Reijo Viianen (Aikuisurheilu) 
  • SM mitalistit Susanna Lahti-Luopa (Aikuisurheilu), Rauno Kujala (Aikuisurheilu), Jarkko Kinnunen (Yleisurheilu)
  • SM sijoitukset Timo Korpi-Kokko (Aikuisurheilu)

Jalaksen parhaana miesurheilijana palkittiin Jarkko Kinnunen

Sponsoripalkinnolla palkittiin Oma Säästöpankki, joka on ollut kaudella 2017 vahvasti tukemassa myös yleisurheilun nuorisotoimintaa.

Yleisurheilukoulu 2008-2010 syntyneille alkaa 25.1.2018

Kevään yleisurheilukoulu järjestetään 25.1.-22.3.2018 välisenä aikana torstaisin klo 18.30-19.30, kunhan ryhmään saadaan riittävästi osallistujia. Koulu pidetään kuplahallilla (kulmantie 9) yhteensä 8 kertaa kaikkina muina viikkoina paitsi talvilomaviikolla 9.

Yleisurheilukouluissa lapset pääsevät tutustumaan laajasti yleisurheilulajeihin ja osallistumaan leikkimielisiin kilpailuihin. Yleisurheilukoulu on suunnattu vuoden 2018 aikana 8, 9, 10 vuotta täyttäville.

Kevään yleisurheilukoulun maksu on 25€. Ilmoittaudu mukaan etukäteen jalas.yleisurheilu@gmail.com (ilmoita yhteystietosi lisäksi urheilijan nimi ja syntymäaika). Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan mahtuu 25 lasta.

Yleisurheilukoulujen lisätiedot löytyy nettisivuiltamme http://jalasjarvenjalas.fi/yleisurheilu/koulut