Harjoituspelit 17.-18.2.2018

Kuvat: Marja Mäkelä

Mailattaret - Jalas (eka jakso 2-5 ja toka jakso 5-4 hallivuoron loppuessä kesken)

Jalas - Mailattaret 2-0 (7-1, 12-5)

Viikonloppuna päästiin vihdoin pitkän odotuksen jälkeen taas pelaamaan. Lauantaina kohdattiin Vaasan Mailattaret Botnia-hallissa ja sunnuntaina niin ollen Mailattaret vastassa Seinäjoki-areenassa. Peleissä kokeiltiin useita erilaisia kokoonpanoja ja kaikki saivat peliaikaa. Lauantaina ensimmäinen jakso oli hyvää pelaamista, mutta toiselle jaksolle asti ei riittänyt keskittyminen yhtä hyvänä. 

Sunnuntaina lähdettiin parantamaan ja keskittymään siihe, että koko pelin ajan pysyisi tekeminen parempana. Siinä onnistuttiinkin, vaikka vielä sunnuntain pelissäkin parannettavaa jäi. Kaksi ensimmäistä peliä takana ja näistä on hyvä lähteä jatkamaan reenaamista kohti seuraavia pelejä sekä erityisesti kohti kesää.