Naisten lopullinen joukkue valmis

Naisten lopullinen joukkue valmis: Pekka jatkaa mailassa, Sussulle ja Tarulle kaksoisedustus, Viivi harjoitusrinkiin

Pekka Puisto 2. pelinjohtajaksi

Naisten lopullinen joukkue on nyt kasassa kun Pekka Puistollekin saatiin jatkosopimus ensi kaudelle 2. pelinjohdosta. Pekkahan onkin jo viime kaudesta tuttu kasvo kaarelta mailamiehenä. Pekka on lisäksi mukana valmennuksessa viime kautta enemmän, Pekalla on paljon annettavaa myös valmennuspuolella. Hienoa Pekka että jatkat tiimissä.

Susanna Ojala ja Taru Finnilä kaksoisedustuksilla                                                        

Jalas ja Mailajussit on sopinut Mailajusseissa Superpesistä toista kauttaan aloittaneen oman kasvatin Susanna Ojalan kaksoisedustuksesta Mailajusseista Jalakseen. Sussu on Mailajussien sopimuspelaaja ja pelaa Jalaksessa Superin pelien sallimissa rajoissa. Pelirasitusta kuitenkin helpottaa, ettei Sussu ikänsä puolesta pelaa enää B-tytöissä.                                                      Myös Taru Finnilälle on sovittu kaksoisedustuksesta, Taru Jalaksen sopimuspelaajana pelaa Jalaksesta Mailajusseissa ykköspesiksen pelien sallimissa rajoissa.

Viivi Seppälä harjoitusrinkiin

Jalaksen ykköspesis on nostanut Jalaksen oman kasvatin, C- ikäisen Viivi Seppälän naisten harjoitusrinkiin. Harjoituksissa Viivi onkin jo osoittanut, että ahkerana ja tunnollisena harjoittelijana hänestä on ainesta tulevaisuuden pelaajaksi.

Joukkue valmis

Jalaksen ykköspesiksellä on nyt kasassa 14 sopimusta ja 1 kaksoisedustus, aktiivisia pelaajahakuja ei tällä hetkellä ole päällä. Tällä joukkueella lähdetään kohti harjoituspelejä!