Jalkapallojaoston seura-asut ja muut urheilutarvikehankinnat

Jalasjärven Jalaksen jalkapallojaosto on tehnyt yhteistyösopimuksen XXL:n kanssa vuosille 2019-2022. Jalkapallojaoston urheilutarvikehankinnat tehdään XXL-myymälöistä ja -verkkokaupasta 1.5.2019 alkaen.

Valmiiksi painetut seuratuotteet ovat tilattavissa XXL-verkkokaupasta (https://www.xxl.fi/login). Verkkokauppa on avattu 1.5.2019 kaikille Jalaksen jalkapalloilijoille ja verkkokauppaan rekisteröityminen on nyt mahdollista. Lataa tästä ohjeet rekisteröitymiseen. Ilmoita rekisteröitymisessä käyttämäsi sähköpostiosoite jaoston sähköpostiin jalas.football@gmail.com, että saadaan aktivoitua jäsenyys.

Myymälästä tehtäviä hankintoja varten jäsenille on oma seuraviivakoodi, jolla ostokset saa ostettua seurahinnoin. Viivakoodi on voimassa kaikissa XXL-myymälöissä. Seuran jäsenille tulee myös ainutlaatuisia tarjouksia ja kampanjatuotteita, joita voi ostaa mistä vaan myymälästä seuraviivakoodia näyttämällä. Jalkapallojaosto saa myös vuosittaisen hyvityksen kaikista rekisteröidyistä ostoista, joten muista näyttää seurakoodi kassalla!

Jalkapallojaoston seura-asuiksi kaudelle 2019 on valittu alla kuvissa näkyvät Umbron seuratuotteet, joiden hankkiminen tapahtuu XXL-verkkokaupan kautta. Syksyllä 2019 avattavasta Seinäjoen myymälästä löytyy jatkossa koko seuramalliston sovitusarja.